Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Mia - 14 februari 2010 21:09

Boddy Holly var ju bara helt upphetsande. ME LIKE! Jag som redan från början är förälskad i Brolle tyckte detta var pricken över I-et.

Vi började med att åka ner till Stan för att sätta oss på våra fina rum och ta varsin kall öl  innan de bar av till Opalen för helt fantasktisk mat. Vi gick därifrån alldeles lagom i gasen till Scandinavium. Innan vi kom till våra platser där vi skulle spendera två och en halv timma med åter igen lite alkohol och magisk utsickt över Brolle så kan ju såklart inte pappa vara någon stans innan han träffar på tusentals männiksor han känner. Priset tog när vi var på Domenikanska Republiken och vi kände att nu KAN inte pappa träffa någon som han måste prata pga att han känner dom. Men då trode vi fel. Ta mej tusan så gick vi på gatan på andra sidan jord klotet så ser vi hur någon vinkar och såklart till pappa. Ännu en kund på jobbet som han jobbat mycke ihop med. GAHH.

Väl sittande på våra platser så börjar BODDY HOLLY. Magiskt! Men dock hade de varit fräschare om de typ hade vart på Rondo eller ialf nått mindre ställe. Scandinavium blir ganska opersonligt just när de är en minder musikal. Men toppen ändå! Tack för de mamma o pappa. Sen bar de av till Heaven 23 på Gothia och tog oss några drinkar där med innan jag och Johan mamma och pappa tog taxi till hotellt. Taxi chaufören var måttligt irreterad när vi haffa han utanför Opalen och sa att vi skulle till Gothia. HAHA. Men tack och lov. Hem vägen gick det på 110 spänn de vill säga från Gothia till Heden. GAHH.

Idag är det alla hjärtans dag och jag har haft en helt otroligt fin dag. 12 plus grader förut i solen när jag och mamma var på picknick. WONDERFULL.

Kram mej

Presentation


De finns människor som är trygga i sej själva och gläds åt andras framgång. Man blir vacker av att lyckas.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards