Alla inlägg under december 2009

Av Mia - 27 december 2009 19:00

Fullt medvetande. You know fucking dear!

Konstigt att jag alltid har så oplanerade Söndagar. Jag sitter fortfarande och undrar vad jag och min sambo ska göra ikväll? Vill inte bara sitta hemma. Kan någon bju mee sej?

Fick gått till gymmet idag. Beskriva känslan går inte, att få träna av sej all julmat. Usch o fy va de är slut på att unna sej nu. STOPP!


Funderar på att fråga dej en sak mr president.

Nu ska jag klä på mej vettiga kläder.

Av Mia - 26 december 2009 23:23

Min dag har gått till på detta vis : Vaknade brevid mina killar (Jjohan och katten) iförmiddags vid 12.30, fick upp Johan så han sprang till affären, åt god frukost, nu är det ändå nog med allt de goda, la mej i sängen igen och kolla på en film och läste min bok, somnade en stund, vaknade och drog på mej bikinin för att åka ner och sätta mej i tunnan på Skåpesund, 40 grader och bara jag o Johan. Vi orkar inte maka mer på oss idag så de har blivit soffan, Robinsson, En dusch, och nu ska jag bjuda in mej till sängen med en bra film och en ny skvallerblaska. Johan sitter och spelar med Tobbe. Dock sitter Tobbe hemma hos sej och spelar.


Imorgon blir de till att ta en lång promenad med min nya mp3 som jag fick av Johan i juleklapp. <3

Av Mia - 25 december 2009 16:54

Nu: Soffan med Johan och funtar på en dusch.

Snart: Dusch och tvätt av hår.

Om en stund: Ringa Marie och bjuda in mej.

Efter det: Ringa G-et och säga att vi drar till Marie.

Sen: Klä på mej bekväma men ändå snygga kläder.

Efter det: På med lite av det älskade spacklet.

Ännu efter det: Ta bilen och köra sakta men säkert till Marie.

Senare: Öppna en kall öl och få i mej lite att äta.

Natten: Hmm, vi får helt enkelt se. NOT Utgång.


Värmde att Laila ringde. <3 Ni är starka tillsammans och jag finns om ni beöhöver ladda baterierna.

Av Mia - 25 december 2009 12:49

Juldagen idag och är ganska trött o seg . Igår börjades de med en mys frulle med Johan, sen iväg till hans syster Anja. Lite julmiddag, promenad, mycket barn och ännu mera god mat! Fick inte sitta i soffan med pappa och kolla på ''Kan du vissla Johanna''. Lite synd för de är våran tradition. :)

Ikväll ska alla ut men jag vet inte om jag hittar lusten och orken. Kanske bjuder in mej hos Marie istället. Med lite film mys och sådant där som man behöver ibland. 


Ska snart gå upp till mamma på kaffe! :D

Av Mia - 23 december 2009 16:56

God Jul allihoppa.

Jag är hemma efter en ''halv'' dags arbete. Åkte ner till Hanna en sväng och sen åter igen upp till mamma. Är hemma nu för att duscha och ha en hemma mys kväll med lite goda drinkar hos mamma. Ska bli tryggt och skönt.

Imorgon är de tydligen den där julaftonen. Vi ska hem till Anja, Johan syster med hela familjen och fira. Ska bli skönt. Mamma och pappa får klara sej jälva under dagen.

Eftersom jag inte har någon riktig julkänsla sådär och inte vill ta julen på för stort alvar så har vi lugnat oss med julklappar i år. Bara sådär lite myys klappar för att få lite stämingen .


Inväntar Johan med som vart på Torp med säkert 1000000 andra människor ida. Han får skylla sej själv.. De ät ju trotsallt självmant.

Skinka, janssons, köttbullar, massa julgodis och något gott att dricka väntas hos mor & far 19.00

Puss och kram på alla.

Av Mia - 23 december 2009 08:50

Började med att gå upp ihop med min sambo. De vill säga halv sex. Opps så tidigt men ska man jobba och de är mycket snö ute så får man vara uppe i tid. De va skönt att inte behöva stressa.

Började jobba klockan kvart i sju. Skönt att få dagen gjord.

Jag och Pernilla : Varför jobba när man kan vara hemma och leva lyx liv? De är liksom överskattat att jobba på någe vis. Haha.

Ikväll bär det av till min mamma och pappa. Grattis mamma på dagen, du ska få lite presenter och en härlig uppesittarkväll med pappa, mej och Johan

Äntligen har du vaknat Peter. Nu hoppas vi också på att allt ska bli som förr. Jag ska hjälpa dej med allt jag kan.

 

Nu vankas de frulle och kaffe! Skönt att jobba med en person som har samma intressen som jag. Kaffe, tjöta, äta och ha de gott!


Av Mia - 22 december 2009 19:42

Behövde bara skriva en kort liten rad till mej själv idag. Jag tänker mycket, de vankas jul som jag dessvärre inte känner någon speciell längtan till, älskade mamma fyller år imorgon, lite smått jobb imorn, har inte orkat träna alls denna veckan, Johan jobbar sent, pratat av mej med Pernilla vilket jag känner att jag behöver göra igen, tänker på något att se fram imot och kom på att jag väntar en halv vecka i Stöten vecka tio. En ensam kväll hemma med endast mej själv. Ska ta mej i kragen och göra te och en god macka. Sen blir de Andra Avenyn och Ankas jul. Johan tänkte hyra med en film hem men jag hindra han pga av att han kommer hem sent och ska jobba imorn.

Men imorn klockan halv tre ska jag åka ifrån Henån och åka upp till mamma och hämta tvätt som hon så gärna tvättar för mej. Tack älskade underbara. Hem och genomgå en go dusch, ta på mej lite fräscha och mysiga kläder för att sen ta med min sambo och förgylla kvällen hos mamma och pappa. Vilket ska bli hur skönt, balanserande, underbart och tryggt som helst.


Känner att jag vill ta bort allt va jul heter, så som ljustakar, julstjärnor, tomtar, allt rött, all julmusik och alla julkänslor som knappt kommit.

Nog för pesimistiska mej. Jag mår bra annars och trivs med min familj.

Av Mia - 18 december 2009 11:06

Morning sunshines.

Jobbar idag hos min  käre brukare. Försöker få med ''' ut i de härliga friska vädret men ICKE.

Min avbytare är sjuk så jag får se hur länge jag behöver jobba.

Tänker på Peter idag med, hoppas han vet om det med tanke på att Lisa hälsade ifrån oss alla. <3


Nu ska jag tydligen flytta mej från datan. Ska slänga mei soffan, läsa en ny skvallerblaska, kolla på Bonde.


Vill gratulera Pernilla för hennes nya förälskelse med. <3 Du är värd detta Pillan! Hoppas han håller dej kär lika mycke som du håller han.

Skönt att se ett ljus lysa. Jag ska inte för säga mej mer jag loovar. Men var bara tvungen att skriva hur lycklig du är med han.

Åhhh, vill med vara NY kär. För kär är jag redan.

Pernilla <3 R***R

Presentation


De finns människor som är trygga i sej själva och gläds åt andras framgång. Man blir vacker av att lyckas.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards