Alla inlägg under maj 2009

Av Mia - 17 maj 2009 12:20

Hade en fantastisk kväll på trädgårn igår.. Den balla ur på slutet men va ändå okej! Inget allvarligt. Förutom att jag och Marie släpade Tim upp på vipp hyllan när han fått smäll och blödde i hela ansiktet! Kode fick tydligen åka till sjukan för han fått glasflaskor i huvudet!?!  Johan va helt till sej för de va några som inte kunde bete sej!? :S 

Men men, vi hade kul ändå! Marie va i sitt esse och vi va lite ordningsvakter jag o Marie igår också.. :P Haha! Funderar på att ringa Pillan nu igen o säga att hon ska komma hit o hälsa på! :P Men först måste jag äta frulle! Johan snodde min bil nu och ska till biltema! :D Hääärligt att får kolla på vad man vill på tvn. Hehe.. 


Imorgon är jag ledig och ska bara vara hemma o städa o fixa o dona! Funderar på att ringa Helena och kolla vad hon ska göra ikväll o i veckan!? :P 


Nu ska jag äta onyttigt bröd med ost och dricka te! Sen äta godis o dricka cola light! :P VILKEN SÖNDAG  !


Vi hörs sen gubbs! Puss o kram/ Miaistheshit

Av Mia - 16 maj 2009 11:05

Ikväll ser de ut att bli trädgårn asså! Jag verkar inte vara ensam om att jag ska dit så de blir nog ganska nice! Har tvingat med mej Andrea också, men Hannis ska inte med.. :( Tycker allt de e lite tråkigt men men.. :P


Funderar på att kolla på så ska de låta på datan nu! Funderar också på att ringa till Hanna o säga att Nicklas Walgren var med i så ska de låta igår! :) Gabbie vill tydligen kolla på dom övergivna husen på Hals, men har inte du varit med på festerna där? :P Men jag vill nog åka dit igen så vi kanske ska ta med oss fika? Jaaaa! Prata lite också kanske? :) 


 Vilken tur jag har som var hos Marie igår och drack både vin o öl och blev ganska ''dragen''.. en är inte de minsta bakfull idag! Kanske va för att ja va duktig o åkte hem vid halv ett till min älksade make! :P <3 Han va lite trött på mej när han fick hämta mej! Men när vi kom hema så sa han att han hade en halv pizza i kyen oo GAAAAHH.. Den måste jag springa o äta upp nu! 

Kram på er!

Av Mia - 15 maj 2009 15:45

Äntligen har jag blivit mamma.. Som jag längtat! Undra bara va Johan ska säga? :P Men men, han får ta de som han vill! Maries katt Alice eller (Christians) katt har nu äntligen fått kattungar! :D Och jag är FÖRSTAVÄLJARE! :D


Hanna nått i stil med att man ska ta den första kattungen som kommer ut för den är lite ''speciell''.. Hmm, om Enzo va första katten ut så tänker jag inte ta den första katten för han är helt GARN! ;) Sorry Hanna.. 


Igår pratade vi och de kändes jätte konstigt, men jag hoppas du förstår alla dina dåliga sidor nu! Jag orkar inte med dom så därför va jag tvungen att berätta som de låg till! Tycker de är tråkigt att inte kunna lita på dej! Men vi löser detta ihop :) Kom ihåg allt jag har sagt! Prata när du vill.. :)


Idag ska vi till Marie och dricka vin! Åhhh va mysigt! Har längtat efter denna kväll med bara trevligt sällskap och gott att dricka o äta! Imorgon ska vi tydligen till Trägårn :) Jag SKA få med mej Marie hur bakfull hon änn är! Hon har aldrig varit där lilltjejen så jag måste ta dit henne! :D Haha.. <3

Idag har jag varit i Kungälv på nya salongen och de va HUR fint som helst! :D Ni såg så glada ut igen tjejer och jag tycker de va mycke bättre ''positiv energi'' när man kom in genom dörrarna! :D Mycket nöjd.. Vannis va här imorse med.. Ojojoj va hon va trött. Jag va ute på en morgon promenad så hon somnade gott i vagnen. Men så fort jag skulle stanna och låta hon sova i vagnen på utsidan så nehe du, då vaknade hon allt! :S Åhhhh!! Ingen gröt ville hon ha o ingenting va bra! Men om man håller i händerna så är de väldigt tjusigt att traska runt och hålla i mosters fingrar! 

Jag tror hon har något gott till Johans säng för hon gick dit hela tiden och skulle vila sej! ;) Så gooo!!


Nu ska jag vila en stund innan jag ska gå in i duschen och sen åka till Marie! 

Kram på er! / Miaistheshit

Av Mia - 14 maj 2009 17:53

Torsdag kväll redan och jaghar precis slutat jobbet! Skööönt..

Jobbat med Syrran idag och de gick faktist helt okej! :D Ringde Hanna nu o tjöta lite! Hon va hemma o åt! Jag borde egentligen också äta men.. :( Trååkigt att göra mat när man e ensam! Men men.. Hoppas på att Gabbie är hemma snart! 


Ikväll ska jag ligga framför tvn heeela kvällen o bara se fram imot morgondagen då jag först ska lägga lite slingor på mammas väninna Solweig, sen ha Vannisen här hemma medans Karin jobbar!!! Sen ska jag åka till Kungälv till Becca o gänget! Saknar dom! Måste prata o fika. Sen hoppas jag på att få va med Marie! <3 Fredag imorn och jag älskar det! 

Puss mina vänner..

Av Mia - 14 maj 2009 11:18

Vilket skit väder, men ganska mysigt!Ikväll ska jag ha en riktigt mys kväll.. Ska jobba hela dagen men efter det så är de soffan som gäller hela kvällen!  Är sååå trött på de också hörredu!

Av Mia - 14 maj 2009 09:46

Godmorgon!!

Idag tänker jag på Pillan hela dagen! Hoppas hon ringer i em.. <3 Allt kommer gå bra! 


Nu ska jag bort till salongen och klippa en herr klippning sen har jag fått ett återbud mellan halv elva och ett! Då ska jag ät frukost i soffan och skicka ett sms till Bitte!? :) 


Känns som att de kommer bli en skön helg. Tjoohhooo hörs om en stund.

Av Mia - 13 maj 2009 21:57

Fy va läskig, jag o Hanna va på promenad runt borgen här i Varekil! Vi kom in på gamla minnen typ vart man ''hängde'' och festade när man va runt 14! :) 

Hanna kom o tänka på om när dom festade på Hals.. Hmm.. Där har jag aldrig  varit!! Då kom vi på den brilljanta iden att vi ska åka dit o kolla!! Å de gjorde vi.. Fyyy va läbbigt asså! Hanna skratta åt mej för jag va helt till mej .. Att de inte bor någon där med de ''optimala'' läget! Hur fint som helt. Synd bara att de va lite förstört nu.. Men men, VILKA HUS!!!?? 

Varför blev dom lämnade där? Man påstår att det var någon storm som kom för måånga måånga årsen men varför lämna alla saker o allt kvar? :S 


Värdens underbaraste tjejsnack med. Som bara vissa kan prata om och bara VISSA kan få ur mej! Tack Hanna <3 Suuuper.. 


Johan är också hemma nu och sitter o slafssar i sej sallad nu! Han e nog hungrog efter innebandyn!! ;) Ska nog dra med han till sängen  nu o sätta på en bra film!! :) 




Då ska du bara veta vad jag är!!!!! 


Jobb imorn med syrran då ja! 

Kram från mej! 

Av Mia - 13 maj 2009 18:30

Idag har jag och Hanna o Tina Hannas mamma varit på Ullared! Marie va där i Måndags.. Hmm, hitta göör mycket! Gick lös på 1600:- :S Liiiite ångest men de får va för de va grymt fina klänningar, ett par jeans, och skjortor och lite hygien prylar! Hitta även ett par badshorts till Johan!! ;D 


Imorgon ska jag jobba <3 Mycket att göra så de e faktiskt skoj!! 



Ska gå en promenad med Hannis ikväll, ska nog föreslå kvällsmat på min balkong sen med!! :) Undra hur mamma o pappa har de som är i USA! Dom har de nog bra fasst mamma ringde igår och sa att hon längtade efter mej jätte mycke! Hoppas hon köper något till mej.. Haha, de va pappa alltid tvungen att göra till mej när jag va liten. Och än är jag inte förstor för att dom ska göra de när dom bara åker sådär utan vidare! :D 


På Freedag hoppas jag att de blir myyys hos dej ***** :P Haha.. Och på Lördag kanske gå till Trädgårn på öppningen!? Om jag får med mej några! 

Idaaaag skulle Hanna övningsköra och jag höll på att garva ihjäl mej åt Tina!! Hon va verkligen super nervös stackarn! Fasst att Hanna körde jätte bra, men hon satt lite långt fram! :P Haha.. Jag längtar efer Mamma, Pappa och Marie! :) 

Vi hörs imorn ! Puss o Kram

Presentation


De finns människor som är trygga i sej själva och gläds åt andras framgång. Man blir vacker av att lyckas.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards