Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Mia - 26 maj 2009 18:57

Mamma ringde innan jag anlänt till Jessica o Nova, och berättade att en på hennes jobb hade blivit dålig idag på förmiddan så ambulansen hade fått hämta henne. Och mamma följde med! Jag snäll som jag är erbjöd mej att ta med mammas bil till Näl från Göken och hämta mamm på Näl! Så Jessica och Nova fick ta min bil från Göken. 

Vilken åktur jag har haft, puuuhhh.. Min mamma alltså, snälla mamma försök att förstå att jag har haft ett körkort i snart två år! <3 De är omöjligt för henne att slappna av. Så när vi kommer i tunnlarna i UA så står en bil stopp ca 150 meter framför mej och ca 140 meter innan så gapar mamma att : Öhhp ta de lugnt.. Ni förstår ju vilken åktur jag haft! Man har lust att hoppa ur bilen så hon får köra själv! Fasst jag måste också erkänna att när jag hoppat in i min bil hos Jessica och mamma tagit över hennes bil så backar jag rätt in i .....Ja mammas bil! :P OJOjOJ.. Undra om mamma blev mycket arg! De syns bara på min bil inte på hennes.. :)


Nu ska jag snart göra spagetthi och köttfärssås! Önskar att Hanna får ett anfall sen och vill att vi ska ta en tripp och ta en snabbfika sen! <3

Av Mia - 26 maj 2009 11:27

Vaknade ca halv sex först när min största kärlek gick till jobbet! Sen åter en gång till vid halv åtta, sen ringde klockan för säkerhetsskull vid nio, ''snoza'' fram till kvart i tio! Kan säga att jag är grymt jävla trött på Nordman nu som väcker mej varje dag! Hanna sorry men jag har tröttnat på DIN man, du får hitta en ny! 

Gick raka vägen upp till gaderoben och kolla på träningsbyxorna... Hmmm, ska jag? JA de ska jag! Så en liten lätt promenad på ca en halvtimma 40 minuter blev det, har efter de städat ur ''skafferiet'' och kylen, fyyy f*n va de såg ut där! De är nog alldeles säkert Hanna som stökar til de där :P 

Har hunnit damsuga hälften av lägenheten nu! Ska torka golv med och sen bär de av till Famlijen Johansson/Melin ! Ska till Göken. Och ikväll ska jag nog göra nåt jag inte gjort på väldigt väldigt läääääänge! Om du bara visste! Tänk inte på de. CHIAO!! 

Presentation


De finns människor som är trygga i sej själva och gläds åt andras framgång. Man blir vacker av att lyckas.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards