Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Mia - 13 maj 2009 21:57

Fy va läskig, jag o Hanna va på promenad runt borgen här i Varekil! Vi kom in på gamla minnen typ vart man ''hängde'' och festade när man va runt 14! :) 

Hanna kom o tänka på om när dom festade på Hals.. Hmm.. Där har jag aldrig  varit!! Då kom vi på den brilljanta iden att vi ska åka dit o kolla!! Å de gjorde vi.. Fyyy va läbbigt asså! Hanna skratta åt mej för jag va helt till mej .. Att de inte bor någon där med de ''optimala'' läget! Hur fint som helt. Synd bara att de va lite förstört nu.. Men men, VILKA HUS!!!?? 

Varför blev dom lämnade där? Man påstår att det var någon storm som kom för måånga måånga årsen men varför lämna alla saker o allt kvar? :S 


Värdens underbaraste tjejsnack med. Som bara vissa kan prata om och bara VISSA kan få ur mej! Tack Hanna <3 Suuuper.. 


Johan är också hemma nu och sitter o slafssar i sej sallad nu! Han e nog hungrog efter innebandyn!! ;) Ska nog dra med han till sängen  nu o sätta på en bra film!! :) 




Då ska du bara veta vad jag är!!!!! 


Jobb imorn med syrran då ja! 

Kram från mej! 

Av Mia - 13 maj 2009 18:30

Idag har jag och Hanna o Tina Hannas mamma varit på Ullared! Marie va där i Måndags.. Hmm, hitta göör mycket! Gick lös på 1600:- :S Liiiite ångest men de får va för de va grymt fina klänningar, ett par jeans, och skjortor och lite hygien prylar! Hitta även ett par badshorts till Johan!! ;D 


Imorgon ska jag jobba <3 Mycket att göra så de e faktiskt skoj!! 



Ska gå en promenad med Hannis ikväll, ska nog föreslå kvällsmat på min balkong sen med!! :) Undra hur mamma o pappa har de som är i USA! Dom har de nog bra fasst mamma ringde igår och sa att hon längtade efter mej jätte mycke! Hoppas hon köper något till mej.. Haha, de va pappa alltid tvungen att göra till mej när jag va liten. Och än är jag inte förstor för att dom ska göra de när dom bara åker sådär utan vidare! :D 


På Freedag hoppas jag att de blir myyys hos dej ***** :P Haha.. Och på Lördag kanske gå till Trädgårn på öppningen!? Om jag får med mej några! 

Idaaaag skulle Hanna övningsköra och jag höll på att garva ihjäl mej åt Tina!! Hon va verkligen super nervös stackarn! Fasst att Hanna körde jätte bra, men hon satt lite långt fram! :P Haha.. Jag längtar efer Mamma, Pappa och Marie! :) 

Vi hörs imorn ! Puss o Kram

Presentation


De finns människor som är trygga i sej själva och gläds åt andras framgång. Man blir vacker av att lyckas.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards